Veelgestelde vragen

Wat zijn nootropics?

Nootropics zijn supplementen of middelen die de cognitieve vaardigheden verbeteren. Nootropics worden gebruikt om bijvoorbeeld het leervermogen en geheugen te verbeteren. Ook kunnen nootropics gebruikt worden om langer focus en concentratie te behouden. Tot slot, behoren supplementen die de hersenen en hersencellen beschermen ook tot nootropics.

Wat is het verschil tussen de producten van BrainBullets en pharmaceutische geneesmiddelen zoals ritalin, concerta, modafinil en dexamfetamine?

De producten van BrainBullets vallen binnen de categorie voedingssupplementen en hoeven dus niet door een arts voorgeschreven te worden. Hiernaast zijn de ingrediënten in de producten van BrainBullets veilig verklaard door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) en European Food Safety Authority (EFSA).

Pharmaceutische geneesmiddelen zoals ritalin, concerta, modafinil en dexamfetamine zijn medicijnen die uitsluitend op recept gebruikt mogen worden omdat deze vaak bijwerkingen en gevaren met zich mee brengen. Helaas gebruiken veel studenten en professionals deze medicijnen zonder recept ondanks dat zij op de hoogte zijn van de gevaren. BrainBullets biedt een veilig en gezond alternatief.

Zijn de nootropics van BrainBullets veilig?

Ja de nootropics van BrainBullets zijn uiteraard veilig en voldoen aan de eisen die gesteld worden door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) en de European Food Safety Authority (EFSA).

Hoe worden onze producten geproduceerd?

Onze producten worden geproduceerd aan de hand van HACCP normen. HACCP heeft zijn oorsprong in de Amerikaanse ruimtevaart en is een voedselveiligheidssysteem. HACCP maakt gebruik van een systematisch en preventief systeem waarbij biologische, chemische en fysieke gevaren worden vermeden.  Bij dit systeem brengt een bedrijf in elke productiefase in kaart wat er fout kan gaan en hoe dit voorkomen kan worden, dit om te garanderen dat de veiligheid van voedsel of supplementen niet in gevaar komt. Door onze producten te laten produceren aan de hand van HACCP normen kunnen wij onze klanten schone, eerlijke en veilige producten garanderen.

Kan ik mijn gekochte producten retourneren?

Wilt u uw product retourneren, stuur dan binnen 14 dagen na ontvangst een email naar info@brainbullets.nl. Wij zullen u dan een retouretiket sturen waarmee u de producten kosteloos kunt retourneren. Het betaalde bedrag wordt na ontvangst teruggestort.

Voor wie is BrainBullets bedoeld?

De producten van BrainBullets zijn bedoeld voor iedereen die zijn/haar prestaties en/of slaap wil verbeteren en voor iedereen die zijn/haar hersenen wil beschermen. De producten van BrainBullets kunnen de productiviteit tijdens een werkdag of studiedag verbeteren.

Kan ik BrainBullets gebruiken in combinatie met mijn medicatie?

Als u medicatie gebruikt raden wij u aan om onze ingrediëntenlijst te checken en uw (huis)arts te raadplegen. Ook adviseren wij mensen die MAO-remmers en/of SSRI’s gebruiken geen gebruik te maken van nootropics.

Kan ik de producten van BrainBullets elke dag gebruiken?

Ja, de drie formules van BrainBullets zijn specifiek gemaakt zodat ze dagelijks samen genomen kunnen worden. Het is belangrijk dat de aanbevolen dosering op de etiketten wordt nageleefd.

Kunnen de drie formules van BrainBullets tegelijk gebruikt worden?

Ja, de drie formules van BrainBullets zijn specifiek samengesteld zodat deze samen genomen kunnen worden. De formules vullen elkaar aan en werken in synergie.