Wetenschappelijk Onderbouwde Formules

Brainbullets gebruikt alleen ingrediënten waarvan genoeg wetenschappelijke bewijs is. Onze formules zijn met zorg en wetenschappelijke expertise samengesteld. Elk ingrediënt is aanwezig om bij te dragen aan het gewenste effect.

Hoge Kwaliteit Ingrediënten

Brainbullets maakt alleen gebruik van de meest effectieve en bioavailable ingrediënten zodat u gegarandeerd een premium kwaliteit nootropic ontvangt.

Natuurlijke & Veilige Formules

Alle ingrediënten in de formules kunnen in de natuur gevonden worden en alle ingrediënten zijn veilig verklaard door de European Food Safety Authority (EFSA) en de Nederlandse Voedsel- en Warenauthoriteit (NVWA).

IMPROVE YOUR PERFORMANCE

Sharp zorgt voor een snelle verbetering van cognitieve vaardigheden. Ingrediënten in Sharp zorgen voor een verbetering van alertheid en concentratie. Sharp geeft u de perfecte ‘’state of mind’’ om te presteren wanneer dat nodig is.

7,9929,95Opties selecteren

PROTECT YOUR BRAIN

Core helpt de hersenen te beschermen tegen tegen vrije radicalen en inflammatie en verbetert cognitieve vaardigheden. Ook bevat Core vitaminen die essentieel zijn voor gezonde hersenfunctie. Core is een nootropic die dagelijks genomen moet worden.

17,5034,95Opties selecteren

UPGRADE YOUR SLEEP

Snooze is een nootropic die is ontworpen om de slaap te verbeteren. Snooze helpt bij het sneller in slaap vallen, langer slapen en verminderen van ochtend slaperigheid.

4,5024,95Opties selecteren

Reviews

Jaap

In 2014 is Jaap op de Universiteit van Amsterdam begonnen met de studie Biomedische Wetenschappen. In het afgelopen jaar heeft Jaap een minor Planten Biotechnology aan de Universiteit van Wageningen afgerond. In Wageningen heeft hij samengewerkt met prof. dr. Schranz op de Biosystematics Department en heeft daar onderzoek gedaan naar de evolutionaire relatie tussen enzymen in cannabis en dicht gerelateerde plantensoorten. Doordat Jaap vaak lange dagen moest werken, zowel achter een bureau en in het lab, is hij de meerwaarde van nootropics gaan inzien om optimaal te kunnen presteren.

Onze visie

Het menselijk lichaam is een complexe machine bestaande uit talloze mechanismen die geoptimaliseerd kunnen worden. Nootropics zijn stoffen die de cognitieve vaardigheden verbeteren. Onder nootropics is cafeïne de meest bekende stof en deze wordt gebruikt over de hele wereld. Wij hebben geleerd dat er naast cafeïne, ontzettend veel andere stoffen zijn die kunnen bijdragen aan verbeterde cognitieve vaardigheden. Al onze formules zijn zorgvuldig samengesteld om een specifiek optimalisatie doel te bereiken. Daarnaast zijn alle formules gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en zijn er alleen ingrediënten met/van de beste kwaliteit gebruikt. Het is ons streven om iedereen te helpen bij het bereiken van zijn of haar persoonlijke doel.

Over ons